NOVO
Peitho srebrna ogrlica iz kolekcije Vita - PMSJ2907
Brand: Peithō
Šifra proizvoda: PMSJ2907

51.00‎ €

- +

Motiv: Vita

Dimenzije: 18 mm

                 dužina ogrlice 45 cm (42+3)

Materijal: srebro 925/1000

Kamen: cirkoni 1,5 mm

Završna obrada: rodium

Dostava za sve narudžbe je BESPLATNA.

Naručenu robu dostavit ćemo na adresu po izboru na području Republike Hrvatske uključivo i sve otoke dostavom kurirske službe. 

Proizvod će biti dostupan kupcu na teritoriju Republike Hrvatske u roku od 2-5 radnih dana (subota, nedjelja i neradni dani isključeni) od predaje proizvoda dostavnoj službi, osim za dostavu na hrvatske otoke. Poseban raspored vožnje imaju otoci i mjesta koja ne podržavaju svakodnevnu dostavu pa se rok dostave može produljiti.

Dostava proizvoda vrši se putem GLS-a (General Logistic Systems Croatia d.o.o.) Naručeni proizvodi dostavljaju se do ulaza u stambeni objekt. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije obavezan nositi robu do kata na kojem stanuje kupac već samo do ulaza u stambenu zgradu.

Kupci su dužni pošiljku preuzeti i pregledati pred dostavljačem, a sve kako bi se izbjegle naknadne reklamacije zbog mogućnosti oštećenja pošiljke prilikom dostave. Nakon što kupac od dostavljača preuzme paket, dostavna služba ne odgovara za eventualne reklamacije, oštećenja ili umanjenje sadržaja preuzetog paketa, osim uz dokaz da oštećenje nije nastalo nakon uručenja.

Ukoliko kupac ne preuzme proizvod ili odbije preuzeti proizvod bez valjanog razloga Zlatarna Pavličević-obrt zadržava pravo zahtijevati nadoknadu troškova manipulacije, transporta i drugih mogućih troškova.

Peitho je hrvatski brend nakita, nastao u Zlatarni Pavličević iz Zagreba kako kruna dugogodišnjeg iskustva i znanja u izradi nakita od plemenitih metala.

Zlatarna Pavličević je obrt osnovan 1930.g. i sa svojim dugogodišnjim iskustvom garantira kvalitetu svih svojih proizvoda .

Sav nakit se izrađuje ručno u našoj radionici uz predani rad majstora zlatara.

Peitho srebrni nakit je dizajnerski nakit izrađen u srebru 925/1000,

Kupovinom nakita iz naše ponude jamčimo kvalitetu svih proizvoda.

Peitho srebrni nakit osim u našem web shopu možete kupiti i u Zlatarni Pavličević, V.Varićaka  18, Zagreb i u Zlatarnici „ SAM“ , Mall of Split, Zbora narodne garde 1P, Split

Image
KORISNIČKA PODRŠKA

Pon - Sub od 8 do 20 sati

info@peitho.hr
099 6178 908

Pratite nas

Ponuda

Kutak za kupce

Peithō